Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Ny istandsat hus med en 3-værelses lejlighed med vaskehus i alt 77m2 i Ørnhøj, til huset er der en nyanlagt have.

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 975399
  • Hus
  • 77 m2
  • 77 m2
  • 3
  • 4.450 kr.
  • 13.350 kr.
  • 4.450 kr.
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Hus til leje, Ørnhøj


Ny istandsat hus med en 3-værelses lejlighed med vaskehus i alt 77m2 udlejes i Ørnhøj.
Der er lagt nye gulve i huset, med undtagelse af køkkenet. Lejligheden er praktisk indrettet, med stue, køkken, soveværelse, værelse, bad og gang. Primær varmekilde er fjernvarme, men der er installeret varmepumpe som sidder i stuen, som kan opvarme det meste af huset. Der er et vaskehus med plads til vaskemaskine og tørretumbler og depotplads. Til huset hører også en gammel og træt garage som kan bruges som depotrum. Der hører en nyanlagt have til huset, med mulighed for at sætte blomster m.m. Huset ligger i rolige omgivelser centralt i Ørnhøj by.
Ørnhøj ligger ca. 20 minutter fra Holstebro og 20 minutter fra Herning. Ørnhøj har egen skole til og med 6. klasse hvorefter eleverne kommer til Vinding Skole i Sørvad. Byen har foruden købmand, pizzeria også et en sportshal (Ørnhøj Hallen). Her kan man blandet andet dyrke gymnastik, badminton, fodbold, håndbold og meget mere. Hallen kan f.eks. lejes til større fester og arrangementer. Herudover har Ørnhøj naturen lige ved døren. Området er kendetegnet ved hedelandskabet som kendetegner den midtjyske natur.

Dette hus til leje ligger på Søndertoften i Ørnhøj. Ørnhøj har postnummeret 6973, og ligger i kommunen Herning, som ligger i Region Midtjylland. Boligen er i alt 77 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Grundarealet er 77 m2. Boligen er oprettet på vores service den 8.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for huset er 4.450 kr. per måned. Du skal betale et depositum på 13.350 kr.

Lignende boliger