Hus til leje, Højbjerg, Klik her for at se vejnavnvigevej xxxxx

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 765509
  • Hus
  • 138 m2
  • 3
  • 10.500 Kroner

Reserveret - Charmerende villa i Holme

I rolige omgivelser, på lukket vej med grønne arealer, legepladser og stisystemer omkring, ligger denne charmerende villa. Fra villaen er der kort afstand til Holme skole, daginstitutioner, indkøb og offentlig transport. Skov, strand og Aarhus C er desuden indenfor kort rækkevidde.

Villaen er opført i 1893, men er moderniseret, således det oprindelige går hånd-i-hånd med det modnerne.

Der er indgang via entré med trappe til 1. sal og adgang til både stue, bad og køkken.

Stuen er af god størrelse, således den nemt indrettes med både spiseafdeling og sofaaraangement. Samtidig har stuen udgang til en overdækket flisebelagt terrasse og den nemme overskuelige, private, have.

Badeværelset er af ældre stil med klinker, men er pænt og funktionel med muret brusekabine og god skabsplads.

Køkkenet er indrettet med hvide HTH-elementer fra 2006. Her er både god bord- og skabsplads, ligesom der er plads til en mindre spiseafdeling.

Fra køkkenet er der adgang til et stort velfungerede bryggers med vaskefaciliteter og skabsfryser. Bryggerset fungerer optimalt som degligdagens indgang, da der er direkte indgang fra forhaven og det desuden er paktisk indrettet med linoleumsgulv, som kan holde til våde sko og beskidt overtøj. Her er god plads til både opbevaring og dagligdagens gøremål.

Ydermere har bryggerset adgang til et stort integreret og isoleret disponibelt værelse med direkte adgang til den vestvendte gårdhave. Rummet er nyistandsat og har mange anvendelsesmuligheder.

På 1. salen finder man en fin repos med mulighed for udnyttelse samt 2 gode værelser. Etagen er istandsat med respekt for den oprindelige stil med loft til kip, f

Der er mulighed for parkering lige udenfor døren.

Villaen udlejes snarest indtil foråret 2021.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info...