Rapportér

Lejlighed til leje, Århus C, Klik her for at se vejnavnSønder Allé x

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 685972
  • Lejlighed
  • 132 m2
  • 4
  • 17.850 Kroner
  • 53.550 Kroner

132 m2 lejlighed til leje i 8000 Århus C

Beskrivelse

Flot renoveret lejlighed i den historiske Regina bygningen i hjertet af Århus. Her er der kræset for detaljen i både indretning, materialer, store vinduespartier og en smuk udsigt fra samtlige lejligheder. Lejligheden er placeret i hovedbygningen, som blev opført i 1920, og ejendommen ligger lige ved byens gågade med alle de bedste indkøbsmuligheder, et væld af cafeér og restauranter. Ydermere finder man havnen og Århus banegård blot 500 fra ejendommen. Til hver lejlighed er der et opbevaringsrum og adgang til elevator samt adgang til ejendommen helt enestående gård, hvor der både er legeplads, hyggelige spisepladser til de lange sommeraftener og skønne ugenerte oaser .
Lejligheden indeholder:

Stueplan – Åben entré. Skøn lys stue med udgang til lejlighedens store altan. Flot nyt køkken fra Invita med alle hårde hvidevarer og god skabs- og spiseplads samt opgang til 1 sal. Flot nyt badeværelse med bruseniche samt både vaskemaskine og tørretumbler. Værelse/kontor med indbygget skab.

1. sal – Rummelig repos med flere indretningmuligheder. Stort lyst soveværelse med indbyggede garderobeskabe.

På badeværelset er der lagt flotte mørke 50×100 fliser, og i resten af lejligheden er der lagt et mørkt egetræs plankegulv i smuk kontrast til lejlighedens ellers lyse indretning.
Indretningsbilleder er fra nabolejemålet i samme ejendom.
Kom forbi og se lejligheden til åbent hus onsdag d. 4.12.2019 kl. 15.00-16.00.

OBS. Vi byder alle gæster velkommen ved Søndergade 61.
Indflytning: 1.12.2019
Har du spørgsmål til lejligheden, er du meget velkommen til at kontakte Michelle Jørgensen fra Capital Investment på tlf. 3164 0571.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Århus C