Rapportér

Lejlighed til leje, Århus C, Klik her for at se vejnavnvestre ringgade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 764552
  • Lejlighed
  • 74 m2
  • 1
  • 7.900 Kroner

Reserveret - Delvist møbleret 2 værelses med 1 disp. rum på Ringgaden

På Vestre Ringgade udlejes en pæn 2 værelses lejlighed på 4. sal med adgang til yderligere 1 disponibelt værelse på 5. sal. Lejligheden udlejes delvist møbleret med nye senge, kontorplads, sofa og spisebord med stole samt et mindre spisebord med stole i køkkenet. Der er mulighed for at møblere lejemålet fuldt for en yderligere månedslig leje på kr. 500.

Lejligheden er nymalet og har indenfor et års tid fået både nyt køkken og bad. Der er ligeledes kommet nye, lydtætte vinduer i lejemålet, således man på ingen måder generes af trafikstøj fra Ringgaden.

Lejligheden består af entré/mindre fordelingsgang med oprindeligt indbygget skab og adgang til samtlige af lejlighedens rum. Stueen er af god størrelse med plads til både sofaarrangement og spiseplads. Her er udgang til mindre altan med flot udsigt over grønt areal. Soveværelset, som ligeledes har en god størrelse og vender mod gården, er indrettet med kontorplads og dobbeltsenge samt yderligere et oprindeligt, indbygget skab.

Køkken og bad er nyetablerede og opført i moderne stil. Badeværelsets klinker er i en pæn grå nuance. Der er seperat brus og væghængt toilet.

Køkkenet er med hvide elementer og hvid laminatbordplade. Der er prioriteret god skabsplads i køkkenet, ligesom der er god bordplads. Køkkenet indeholder alt i hårde hvidevarer. Desuden er der opsat et sammenklappeligt spisebord i køkkenet.

Tilhørende lejligheden findes der på 5. sal i ejendommen et disponibelt rum som med fordel kan benyttes som studierum, gæsteværelse eller lign. Der er på denne etage adgang til et fælles toilet, som deles med et par lignende værelser. Dette værelse må dig ikke benyttes til beboelse.

Til lejemålet hører et mindre loftsrum og kælderrum ligesom der er adgang til vaskeri i kælderen. Vask er inkluderet i huslejen.

I baggården til ejendommen er der fri parkering og et dejligt gårdareal med grønne arealer, bord og bænke sæt og legeplads, der frit kan benyttes.

Lejemålet udlejes snarest for en nærmere aftalt periode, dog min. 1 år.

Der betales ud over huslejen for varme a conto samt el, TV og internet direkte.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info...