Rapportér

Lejlighed til leje, Århus C, Klik her for at se vejnavnjoh baunes plads

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 786976
  • Lejlighed
  • 132 m2
  • 3
  • 1.7.2019
  • 15.000 Kroner

5 værelses herskabslejlighed på Frederiksbjerg

Her udlejes en sjælden og smuk 5 værelses herskabslejlighed, roligt beliggende på lukket vej i det centrale og attraktive Frederiksbjerg. Her er man i gåafstand til det meste - indkøbsmuligheder, caféer og områdets mange specialbutikker, flere grønne områder, skov, strand, byens marked på Ingerslev Boulevard, fritidsaktiviteter, daginstitutioner mv. Bl.a finder man kun 700 meter herfra Aarhus internationale skole, AAGE.

Lejligheden er beliggende i en velfungerende ejerforening. Den er på forsiden beliggende ud til en nyetableret åben plads uden trafik og har på bagsiden en hyggelig, lukket gårdhave med adgang til græsareal.

Man parkerer langs vejen men har også flere både offentlige- og private parkeringspladser i området.

Der er indgang via en central fælles entré og fordelingsgang, hvorfra lejlighedens øvrige rum fordeler sig.

Herfra adgang til 2 lyse og rummelige stuer en suite, som kan separeres med en skydedør. Her er smukke stuklofter, flot sildeparketgulv i den ene stue og velholdte, originale gulve i den anden, som i lejlighedens øvrige rum, og et rigtig godt lysindfald, bl.a. fra indbygget karnap.

For den ene ende af fordelingsgangen findes 3 gode værelser i forskellig størrelse. Det største, som har været benyttet til forældresoveværelse, er med indbyggede skabe mens det mindste af værelserne har udgang til en stor, skøn altan fra 2016, som vender mod den rolige gårdhave.

Derudover indeholder lejligheden både et gærstetoilet og badeværelse med toilet og brus. Begge er nyistandsatte i lys og minimalistisk stil.

Køkkenet, som er fra 2011, er med lyse HTH elementer og indeholder køle-/fryseskab, ovn,, kombiovn, komfur, emhætte og vaskesøjle bestående af vaskemaskine og tørretumbler.

Lejligheden er generelt i meget god stand, pæn og indflytningsklar. er ledig pr. 1. juli 2019 og kan lejes for en nærmere aftalt periode op til 5 år, dog min. 1 år.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info...