Rapportér

Lejlighed til leje, Århus C, Bernhardt Jensens Boulevard

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 828266
  • Lejlighed
  • 143 m2
  • 3
  • 22.580 Kroner
  • 67.740 Kroner
  • 67.740 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

ET HJEM UD OVER DET SÆDVANLIGE

Vær den første til at flytte ind i denne USÆDVANLIG smukt beliggende penthouse-lejlighed på 143 kvm. - med direkte adgang til egen privat tagterrasse på 43 kvm og altan på 10 kvm. Lejligheden er uden bopælspligt.

I Aarhus Ø går drømmen om by og natur lige uden for hoveddøren i opfyldelse. Her leves livet side om side med havet, skoven og byen. Her er du i gåafstand til alt. Her står alle muligheder åbne. Z-Huset ved havnekanten på Pier 4 byder dig velkommen til et hjem ud over det sædvanlige. Sin markante geometriske form, karakterfulde arkitektur og rummelige, veldesignede boliger er dit åndehul. Træk dig tilbage og nyd de enestående omgivelser eller gå ud i Aarhus Ø og tag del i de mange aktiviteter, der findes langs bydelens promenade.

Fra det øjeblik du træder ind ad døren, mærker du lyset gennemstråle lejligheden. Du får en lejlighed i kompromisløse kvalitetsmaterialer og da der er gulvvarme overalt i lejligheden, holdes de store glaspartier fri for radiatorer. Boligen på 143 lyse kvadratmeter, som generøst inviterer lyset ind i boligen, indeholder store panoramavinduer med unik udsyn. Der er tale om en moderne planløsning med store åbne rum - og indeholder entré med masser af skabsplads, stort køkken/alrum, som giver rigelige muligheder for funktionel indretning, samt lækkert badeværelse med væghængt toilet, glasafskærmning til brusenichen og indbyggede spots og både vaskemaskine og tørretumbler. Gulvet i opholdsrum, værelser og køkken er udført i plankeparket i lys eg, mens badeværelsesgulvet er beklædt med vedligeholdelsesvenlige fliser.Desuden værelser med indbyggede grebsløse skabe (click-push). Godt indeklima med ventilation.

Det stilrene og funktionelle køkken, der ligger i åben forbindelse med stuen, er udført i hvid højglans med vandrette grebsspor og er udstyret med alt i hårde hvidevarer. Alt sammen af mærket Siemens. Lejligheden er placeret på 5. sal og har adgang til stor altan og imponerende vestvendt tagterrasse med unik udsigt ind over Aarhus.

I lejligheden er der video-dørtelefon, så man altid kan se, hvem der ringer på. Der er mulighed for tilslutning til yousee kabel TV, hvor grundpakken er inkluderet i huslejen. Aconto el og vand afregnes direkte til forsyningsselskaberne. Generelt er lejligheden bygget efter de seneste energikrav, hvorfor man kan forvente et lavt energiforbrug.

Der er tilknyttet en opmærket parkeringsplads i Z-Husets parkeringskælder tæt på elevatoren. Lejen udgør kr. 1.250 pr. måned. I kælder er der ligeledes etableret aflåseligt depotrum. Der forudbetales 3 måneders husleje og 3 måneders depositum.

En bolig for den kvalitetsbevidste.

Kontakt os for yderligere detaljer. Billederne er fra lignende lejlighed.

Skriv et par linjer om dig/jer selv og hvad du/I laver, hvorefter vi vil kontakte dig/jer.

Du linkes videre til en anden betalingssøgemaskine, hvor du formentlig skal betale for at få info om boligen.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info...