Lejlighed til leje, Århus C, Klik her for at se vejnavnSønder Allé x

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 685968
  • Lejlighed
  • 153 m2
  • 3
  • 18.500 Kroner
  • 55.500 Kroner

153 m2 lejlighed til leje i 8000 Århus C

Beskrivelse

Åbent hus søndag d. 7.4.2019 kl. 14.00-16.00 – Vi byder alle gæster velkommen ved Søndergade 61.
Nu udbydes 27 nyrenoverede lejligheder i den historiske Regina bygningen i hjertet af Århus. Her er der kræset for detaljen i både indretning, materialer, store vinduespartier og en smuk udsigt fra samtlige lejligheder. Lejlighederne er placeret i hovedbygningen, som blev opført i 1920, og ejendommen ligger lige ved byens gågade med alle de bedste indkøbsmuligheder, et væld af cafeér og restauranter. Ydermere finder man havnen og Århus banegård blot 500 fra ejendommen. Til hver lejlighed er der et opbevaringsrum og adgang til elevator og næsten alle lejlighederne har privat altan eller udgang til terrasse. Det nyopførte og ganske enestående gårdmiljø med to store fælles terrasser, hyggelige små oaser, legeplads m.m. kan benyttes af alle lejere i ejendommen.
Lejligheden indeholder:

Stueplan – Åben entré med indbygget skab. Flot nyt køkken fra Invita med alle hårde hvidevarer og god skabs- og spiseplads samt opgang til 1 sal. Fra køkkenet er der åben forbindelse til lejlighedens stue hvor der er videre adgang til den store altan mod gården samt opgang til 1. sal. Flot nyt badeværelse med bruseniche samt både vaskemaskine og tørretumbler.

1. sal – Repos. To store værelser med indbyggede garderobeskabe.

På badeværelset er der lagt flotte mørke 50×100 fliser, og i resten af lejligheden er der lagt et mørkt egetræs plankegulv i smuk kontrast til lejlighedens ellers lyse indretning.
Ved indgåelse af lejekontrakt tilbyder udlejer fra dags dato alle nye lejer:

Gratis flytning (max pris 20.000 kr. +moms)
Gratis handy mand til rådighed 1 arbejdsdag
Fuld rengøring inkl. vinduespudsning efter indflytning
P-tilladelse til Salling i 2 år.
1 års gratis medlemskab i Repeat
Ingen forudbetalt husleje
3 mdr. lejefrihed

Lejlighedens nettoareal er 132 m2
Indflytning: Snarest muligt.
Har du spørgsmål til lejligheden, er du meget velkommen til at kontakte Michelle Jørgensen fra Capital Investment på tlf. [xxxxx] .

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info...