Rapportér

Værelse til leje, Århus C, Klik her for at se vejnavnvestre ringgade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 838955
  • Værelse
  • 12 m2
  • 1
  • 3.700 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Knap 12 m2 værelse i Århus C udlejes fra 1 jan

Vi udlejer et værelse i vores lejlighed fra 1 Jan 2020 eller tidligst muligt derefter. Værelset er knap 12 kvadratmeter med stort vindue der har udsigt over hustagene. Lejeperioden er pt til august 2020, hvor der er mulighed for forlængelse.

Lejligheden er omkring 67 kvm og består af tre værelser, køkken, gang og toilet. De to værelser er vores hvor det sidste vil være dit. Værelset er ikke møbleret, men vores roomie før havde både plads til bord, reol, skab og stor seng. Både køkken, gang og toilet blev nyrenoveret for 3 år siden da lejligheden blev købt. Der er alt hvad der er brug for i køkkenet; opvaskemaskine, køle/frys, kaffemaskine mv. du skal bare selv medbringe tallerkener, krus og bestik (eller andet hvis du vil). Der er en dejlig stor kælder med højt til loftet hvor der er fri (ingen betaling) benyttelse af vaskemaskine, tørretumbler og tørrestativ (man skriver sig bare på) og plads til cykel. Bagved bygningen er der et dejligt grønt areal med borde-bænke sæt og rigelig plads til at solbade om sommeren.

Lejligheden ligger lige ved siden af universitetsparken og en kort cykeltur til BSS. Af indkøbsmuligheder er der storcenter nord med Netto og Føtex, og der er også Rema 1000 og Aldi. Her ligger også både en Fitness World og Urban Gym lige på den anden side af vejen. Det tager kun cirka 5 minutter at cykle ned til nørreport (Aarhus centrum) og cirka 20 min hjem op af bakken ;) Lejligheden ligger også tæt på en masse busruter, så transport muligheder er ingen problem.

Den månedlige husleje er 3700 kr. ink vand, el og varme.
Så er der fast 100 kr. oveni til fælles internet og der vil være mulig for boligstøtte. Depositum er 1 måneds husleje.

Lidt om os:
Jeg hedder Michael og er 27 år. Jeg har en bachelor i Økonomi, men læser nu fysik, hvor jeg er igang med min kandidat.
Din anden roomie, Nanna er 25 år og læser cand merc marketing på Aarhus universitet, BSS.
Vi er begge smilende, glade personer, som godt kan lide at snakke lidt når man kommer hjem fra skole eller imens der laves mad men vi respekterer også en lukket dør.

Vi søger:
En glad, smilende person og en normal sans for orden. Gerne studerende men hvis man arbejder er man også meget velkommen. Send gerne en besked om dig selv og så kan vi mødes med dig en dag og høre mere.

- Michael & Nanna

Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Århus C