Bolig udlejning Assens

Du har lavet denne søgning:  Bolig udlejning Assens, og er derfor kommet til Voreslejebolig.dk, som er Danmarks store portal for ledige lejeboliger. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Bolig udlejning Assens. Hvis du ikke finder lejeboliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herunder til at finde eventuelle lejeboliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du lejer eller udlejer.

Find din lejebolig på listen herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejeboliger og er altid opdateret med de nyeste ledige boliger til leje. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om lejeboligen. Vi er den store søgemaskine og portal på området, så du kan trygt starte din søgning her. God fornøjelse.

Hvilken størrelse søges?Størrelse
Vælg prisPris
Leje per måned
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Filtrér søgningSøg
29 boliger fundet

Bolig udlejning Assens

Du har lavet denne søgning:  Bolig udlejning Assens, og er derfor kommet til Voreslejebolig.dk, som er Danmarks store portal for ledige lejeboliger. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Bolig udlejning Assens. Hvis du ikke finder lejeboliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herover til at finde eventuelle lejeboliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du lejer eller udlejer.

Værd at vide når du søger lejebolig i Assens

Assens er en by i sydvestlige Fyn med omkring 6.061 indbyggere. Byen er kendt for sin historie, kultur og natur.

Assens har gode transportforhold, der gør det nemt at komme til og fra byen.

Assens ligger ved motorvej E45, som forbinder byen med resten af Danmark. Byen har også gode forbindelser til de nærliggende byer og landsbyer.

Store ejendomsselskaber i Assens er blandt andre:

Vestmark Ejendomme ApS

Vestmark Ejendomme ApS er et ejendomsselskab, der blev grundlagt i 2006. Selskabet har over 200 boliger i Assens, fordelt på både lejligheder og rækkehuse. Selskabets mål er at tilbyde kvalitetsboliger til en overkommelig pris.

Ejendomsselskabet Borgerskolen ApS 

Ejendomsselskabet Borgerskolen ApS er et ejendomsselskab, der blev grundlagt i 1977. Selskabet har over 100 boliger i Assens, fordelt på både lejligheder og rækkehuse. Selskabets mål er at være et attraktivt boligselskab, der tilbyder gode boliger til en overkommelig pris.