Wohnung zur Miete, Kopenhagen Østerbro, Klicken Sie hier, um den Straßennamen zu sehenAmerika Plads

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 826045
  • Wohnung
  • 128 m2
  • 5
  • 14.10.2019
  • 19.500 kr
Info erhalten!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

5 værelses lejlighed med flere altaner

Lejligheden er beliggende på 5. sal og har et flot lysindfald samt en god udsigt over Amerika Plads. Lejligheden har udgang til altan på begge sider af lejligheden er har en ideel planløsning til børnefamilien eller lejeren med behov for plads til gæster, kontor mv..

Man ankommer i lejlighedens møblerbare entre der giver videre adgang til det åbne stuerum. Stuerummet ligger i åben forbindelse med køkkenet og har god plads til både ophold og spisestue. Herfra er ligeledes udgang til altan med udsigt over Amerika Plads og kig til vandet. Køkkenet har god plads til opbevaring, udstyret med alle hvidevarer.

Lejligheden er indrettet med fire soveværelser i god størrelse der giver anledning til flere anvendelsesmuligheder. I dag er det ene værelse indrettet som Tv-stue, hvoraf de tre andre er indrettet som soveværelser.

Der er brugsret til privat kælderrum samt mulighed for at leje parkeringsplads i kælder under ejendommen. Der er elevator fra kælder direkte til 5. sal.

Udlejes ikke som delebolig.

Wenn Sie weiter klicken, werden Sie auf eine neue Seite mit weitaus mehr Informationen zum Mietobjekt und direkten Kontaktdaten des Vermieters weitergeleitet