Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 724593
  • House
  • 150 m2
  • 3
  • 15.9.2019
  • 16,000 Kroner

Moderniseret patriciavilla i Aarhus V

Roligt beliggende i det populære pipkvarter i Aarhus V, med kort afstand til centrum, finder man denne skønne moderniserede villa, som oprindeligt er fra 1928. Villaen har indenfor de senere år gennemgået en total renovering og modernisering, hvor den oprindelige charmerende stil er bibevaret og endda understreget samtidig med, at man har formået at lade huset leve op til de ønsker de fleste moderne familier måtte have.

Der er indgang til entréen via en smuk, gammel dør som oprindeligt har været brugt i en bank men som nu pryder denne villa på en enestående og smuk facon.

Entréen ligger i forbindelse med en mindre fordelingsgang med snoet massiv trappe til 1. sal samt nedgang til kælderetagen.

Herfra åbner smukke dobbeltdøre op til en stor rummelig stue med vindueskarnap, stuklofter, smukke radiatorskjolere og en stor indbygget reol til at indramme de store franske døre mod køkkenet.

Både stue og spiseafdelingen i køkkenet har bevaret de smukke opridenlige plankegulve som binder arealerne flot sammen i en helhed på tværs af rummene.

Selve køkkenet består delvist af spiseafdeling og delvist af arbejdsafdeling med et moderne, hvidt grebsfrit køkken med mørkere bordplade. Her er god skabsplads og vaskeø med mulighed for placering af 2 barstole på modsatte side.

Fra køkkenet er der udgang til en stor, lækker og syd-vest vendt træterrasse.

Den smukke gamle trappe fører til 1. sal. Her findes 2 gode børneværelser med hems. Placeringen af de to værelser mod hinanden har givet mulighed for at etablere en lem med gennemgang fra den ene hems til den anden. Derudover et pænt soveværelse med skabe og udgang til mindre altan med smuk udsigt over Aarhus. Herfra er det muligt at se helt til havnen.

på 1. salen finder man også husets enormt store badeværelse med dobbeltvaske og både stor bruseniche og stort karbad. Badeværelset går til kip med store flotte loftsspots og ovenlysvinduer som giver et enormt lysindfald til rummet. Alle værelser og reposen har flotte, massive Dinesen plankegulve.

Dernæst indeholder villaen en brugbar kælderetage på hele 78 kvm. Her findes 2 gode rum, hvoraf det ene benyttes af udlejer til opbevaring, badeværelse med brus, viktorialierum og bryggers med vaskefaciliteter.

Villaen er beliggende på en overskuelig grund med flise- og græsarealer. Haven er dejlig lukket og privat.

På grunden har man et redskabsskur og carport.

Villaen udlejes fra 15. september 2019 til 1. august 2021.

When you click further, you will come to a new page with much more info about the rental housing and direct contact info for the landlord