Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 820560
  • House
  • 102 m2
  • 3
  • 12,900 Kroner
Receive info!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Pænt og velholdt rækkehus i Højbjerg

På Hjulbjergvej med en central beliggenhed i Højbjerg, kort afstand til både indkøb, bl.a. Kridthøj Torv, daginstitutioner, Kragelund skolen, Lyseng idrætscenter m.fl. finder man i et roligt og velplejet boligområde med et velindrettet og velholdt rækkehus til udleje.

Rækkehuset ligger i inderste række med høje træer og græsareal lige udenfor døren. Det har egen have med flisebelagt terrasse på den anden side af boligen.

Der er indgang gennem entré med skabe og bænk til opbevaring. Herfra adgang til køkken og stue i ét, dog adskilt af en halvvæg som muliggør en god indretning af begge rum med spiseafdeling og sofaarrangement mv.

Køkkenet indeholder god skabsplads og har integreret reolsystem, der passer pænt til det øvrige inventar. Her er komfur, emhætte, opvaskemaskine, køle-/fryseskab og miniovn.

Stuen er af en rigtig god størrelse og har direkte adgang til den private have, der omkranses af en høj hæk og har låge til stisystem.

En åben massiv trætrappe fører fra stueplan til 1. sal, som indeholder 3 gode værelser med skabe og badeværelse med brus og vaskesøjle.

Huset overtages nymalet på vægge og med oliebehandlede gulve.

Huset kan overtages snarest efter aftale og udlejes for en periode på 2-3 år.

Forbrug betales seperat til forsyningsselskaberne.

When you click further, you will come to a new page with much more info about the rental housing and direct contact info for the landlord