Apartment for rent, Frederiksberg, Click here to see the streetnamePorcelænshaven

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 831609
  • Apartment
  • 167 m2
  • 4
  • 28,000 Kroner

Flot lys lejlighed ved Frederiksberg Have

Beliggende i Porcelænshaven – I Royal Copenhagens tidligere produktionslokaler - Er denne moderne lejlighed nu til leje. Lejligheden er beliggende i de tidligere erhvervslokaler, som nu er konverteret til bolig. Lejligheden fremstår yderst moderne og er karakteriseret ved et flot naturligt lysindfald, optimal og åben planløsning samt gode fællesarealer tilknyttet.

Man ankommer i lejlighedens entre med indbyggede skabe, hvorfra der er videre adgang til bryggers med vaskefaciliteter samt gode opbevaringsmuligheder. Videre adgang til lejlighedens åbne køkken der ligger i forbindelse med stort stuerum. Køkkenet er udstyret med eksklusive hvidevarer såsom stort køleskab m. svalt vand, stort fryseskab med isterninger, Quooker, stor induktionsplade mv.. Her er etableret køkken-ø med plads til spisning mv.. Stuerummet er i god størrelse med plads til både ophold og spisning. Her er i dag installeret en biopejs samt udgang til terrasse foran ejendommen.
Der forefindes tre gode soveværelser i varierede størrelser, hvoraf det ene er udformet som master bedroom med direkte adgang til walk-in closet samt badeværelse med dobbelt håndvask og separat brus. Der forefindes yderligere et stort badeværelse med separat bruseniche.

Der medfølger brugsret til privat parkeringsplads i kælder samt et privat kælderrum.

Lejligheden er beliggende tæt på offentlig transport, dagligvarer indkøb, diverse specialbutikker og ikke mindst Frederiksberg Have.

When you click further, you will come to a new page with much more info about the rental housing and direct contact info for the landlord


Se ledige jobs i Frederiksberg