Apartment for rent, Copenhagen Vesterbro, Click here to see the streetnameVesterbrogade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 785689
  • Apartment
  • 83 m2
  • 14,900 Kroner
  • 45,000 Kroner
  • Ja

only for expats.83 m2 lejlighed til leje i 1620 København V

only for [xxxxx] .
Lejligheden har et areal på 83 kvm, og er indrettet super godt som giver en utrolig rummelig fornemmelse.
Indretning:
Lejligheden består af entré med et indbygget skab, flot badeværelse med nyt armatur og badeværelsesmøbler, fantastisk nyt køkken alrum med fritliggende bjælker og et fantastisk lysindfald fra store vinduespartier. Fra køkken/alrummet er der adgang til en fantastisk stue der er hævet i niveau, i stuen er der ligeledes et område hvor det er muligt at etablere et soveværelse.
Område:
Lejligheden er beliggende i et særdeles populært kvarter lige i hjertet af Frederiksberg og København V. Lejligheden er kun beliggende 5 minutters gang fra den franske skole, og du har alle former for indkøb, shopping og cafeer lige udenfor døren. Lejligheden er kun et stenkast fra Frederiksberg Alle samt Værnedamsvej hvor du finder charmerende restauranter og delikatesse forretninger. Lejligheden er perfekt til den internationale lejer som ønsker at være i hjertet af byen i en unik lejlighed som sjældent er udbudt.

Lejligheden udlejes kun til internationale lejere.

When you click further, you will come to a new page with much more info about the rental housing and direct contact info for the landlord