Apartment for rent, Copenhagen Vesterbro, Click here to see the streetnameHalmtorvet xx

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 791122
  • Apartment
  • 112 m2
  • 3
  • 20,500 Kroner

Luksuslejlighed med en stor altan og super beliggenhed

Vidunderlig moderne lejlighed, skønt beliggende i den eksklusive del af Vesterbro, med de populære cafeer og spændende butikker.
Ejendommen ligger i de tidligere Benzons fabrikker. Et industrikompleks fra starten af det sidste århundrede, som nu er blevet omdannet til luksuslejligheder. Det er Kant Arkitekter, der står bag projektet, som omfatter hovedbygningen ud mod Halmtorvet.
Inspirationen til indretningen kommer fra New York, hvor mange gamle fabriksbygninger er blevet omdannet til boliger.
Lejlighederne er indrettet med rå betonlofter og store åbne rum ligesom i de berømte New Yorker-lofts.
Der er lagt vægt på detaljerne i renoveringen; der er kun brugt gode solide materialer.
Den oprindelige stil med sprossede vinduer er bevaret, der er gulvvarme overalt i lejlighederne og på gulvene er lagt planker i lakeret egetræ.
Fra entréen ind til det store opholdsrum er en høj pinoldør i højglans, der går fra gulv til loft.

Badeværelset er en luksusoplevelse med mørke antracitgrå fliser, en flot stor vaskekumme og et spejl, der går fra væg til væg.
Brusekabinen med Vola-armatur er med til at give rummet en eksklusiv karakter. Man kan i øvrigt omdanne brusekabinen til et badekar.
Det eneste, man skal gøre, er at lukke afløbsristen og lægge sig ned på de grå fliser, så kan man tage bad i et mosaikbadekar.
I køkkenet er alle fronter i højglans og andre funktioner som opvaskemaskine, køleskab og fryser er gemt inde bag låger med integrerede greb. Resultatet er et køkken, hvor alle flader nærmest fremstår ubrudte, men hvor luksusmaterialerne, som blandt andet bordplader i corian med indstøbt vask, taler deres eget tydelige sprog.
Ud til altanen er en foldedør i glas, så man kan få effekten af at sidde udendørs indenfor.
Fra opholdsrummet kan man gå ud på altanen, som er støbt i fiberbeton.
En rigtig luksusoplevelse midt i begivenhedernes centrum.

When you click further, you will come to a new page with much more info about the rental housing and direct contact info for the landlord