Apartment for rent, Vanløse, Click here to see the streetnameMarkskellet x

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 815628
  • Apartment
  • 137 m2
  • 6
  • 1.10.2019
  • 15,500 Kroner
Receive info!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Liebhaveri i to etager - privat tagterrasse og skøn beliggenhed!

På Markskellet 2 venter dig en spændende bolig, der folder sig ud helt oppe under taget i to plan. Så nydelig en liebhaverlejlighed skal man lede længe efter, så der er ingen tid at spilde i jagten efter drømmelejligheden, for du har muligvis fundet dit mål her.
Vi snakker 137 m2, privat tagterrasse og masser af gode, regulære rum udsmykket med unikke detaljer. For eksempel forelsker man sig straks i overetagens fritlagte bjælker og loft til kip, der virkelig er med til at give charme og sjæl til boligen, og hemsen er prikken over i’et, der giver et hemmeligt rum med plads til opbevaring eller en lille kontorplads oplyst af hyggelige lyskæder.
Lad og tage herligheden fra en ende af. En stor og åben entrétager imod på 3. sal, hvor man kan hænge jakken på en knage og stille skoene på det lyse gulv. På denne etage finder du også et stort spisekøkken med tidløse moduler og alt i hårde hvidevarer samt et pænt badeværelse med separat brus og et praktisk bryggers med vaskefaciliteter. To store stuer en suite, der adskilles af et sæt franske dobbeltdøre og har pæne, gamle gulve, giver masser af plads til samvær for familien.
En flot trappe leder op til det andet plan, og her er der endnu flere lækre rum. Endnu en stue tager imod, og som sagt er der ikke noget at rafle om - denne luftige følelse er helt unik. Altanen giver formidabel udsigt over ejendommen og plads til, at hele familien kan nyde freden under åben himmel, og de to værelser giver godt med plads til børnefamilien. Slutteligt finder man også et gæstetoilet på etagen.
Når man er kommet sig ovenpå denne portion førsteklasses lejlighed, er det også værd at tage et kig på området. Vanløse er de seneste år blevet et yndet postnummer for dem der ønsker masser af plads tæt ved byen, og det må man sige gør sig gældende her. Det er
endda en eftertragtet adresse tæt ved Slotsherrensvej og Jyllingevej, og fra du lukker hoveddøren er der ikke mere end 10 minutter på gåben til både Flintholm og Vanløse, der nås igennem det hyggelige Katrinedalskvarter.

When you click further, you will come to a new page with much more info about the rental housing and direct contact info for the landlord