Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 785424
  • Casa
  • 394 m2
  • 6
  • 25.000 Coronas

Liebhaveri i særklasse i attraktive Højbjerg

Med en af de bedste beliggenheder i Aarhus finder man på Ildervej i Skåde ved Højbjerg denne smukke villa, der på bedste og flotteste vis kombinerer det klassiske med det moderne.

Villaen ligger uforstyrret på en skøn solfyldt plet med parklignende have i tæt nærhed af skov og strand. En unik beliggenhed hvormed man bl.a. kan opleve skovens dyr på besøg i haven.

Selve villaen er en elegant sammensætning af den store 4 etager høje klassiske villa fra 1909, som uden tvivl udgør ejendommens hjerte, sammenbygget med et tidstypisk og moderne Friis og Molkte byggeri fra 1968. Derudover har man udnyttet en tidligere staldbygning med kampestens-sokkel og blåglaseret tegl til garagebygning.

Kombinationen af det klassiske og moderne er her lykkedes på en ganske særlig måde, således at man inde i boligen oplever et godt og unikt sammenhængende forløb.

En stor hall med flot svungen trappe til 1. sal, samt nedgang til kælderen, byder indenfor i den smukke ejendom. Herfra adgang til et flot og klassisk køkken i massive elementer med alt i hårde hvidevarer. I forlængelse af køkkenet, som har integreret plads til spiseplads, ligger spisestuen, hvor man har mulighed for at nyde middagen med udsigt over den smukke have. Køkken og spisestue er pænt sammenhængende med flotte klassiske sildeparketgulve i eg, som herfra også er gennemgående til dagligstuen med pejs. Et lyst opholdsrum med store vinduer leder over i Friis og Moltke afdelingen. Her finder man et stort lyst kontor og den store flotte riddersal. Den nedsænkede stue skyder spektakulært frem i haven med store panoramavinduer for den allerbedste udsigt, hvorfra der ligeledes er udgang til have og terrasse. Stuen er klassisk Friis og Molkte-stil med mørke skifferklinker og højt til træloftet.

På 1. og 2. salen ligger husets 5 værelser. Det store forældresoveværelse, som findes på 2. sal, har 2 franske døre med den smukkeste udsigt over skov og Aarhus bugt. Derudover har huset i alt 3 badeværelser samt bryggers/vaskerum.

Gennemgående i huset er stil og flotte håndværksmæssige detaljer såsom søjle-agtige udskæringer i dørkarmene, fyldningsdørenes profileringer og smukke mosaik- og sildebensgulve. Alle detaljer der understreger husets kvalitet og stil på bedste vis.

Ud over husleje betales kr. 500,00 til alarm samt kr. 900,00 i a conto vand pr. mdr. Varme, el, TV og internet betales separat til udbyderne.

Haciendo clic al botón, llegará a una nueva página con mucho más información sobre la vivienda de alquiler y con información de contacto directo al arrendador