Apartamento en alquiler, Næstved, Haga clic aquí para ver nombre de calleFarvergade xx

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 807546
  • Apartamento
  • 90 m2
  • 3
  • 8.450 Coronas
  • 25.350 Coronas
  • 8.450 Coronas

90 m2 lejlighed til leje i 4700 Næstved

Om lejligheden
ÅBENT HUS DEN 7/7-19 KL. 11-11:40!
Helt nyrenoverede lejemål klar til indflytning den 1/7-19. Der medfølger et kælderrum til alle lejemål. Derudover er der en lækker altan til lejlighederne på 1. sal og en dejlig terrasse til lejlighederne i stueetagen.

Om Ejendommen
Charmerende rød murstensbygning med tegltag. Central beliggenhed.

Om Næstved
Næstved fungerer som Sydsjællands knudepunkt og er tidligere blevet kåret som Danmarks tredjebedste handelsby. Den er især velbesøgt i august måned, hvor der afholdes Suså Festival for moderne musik. Ligeledes afholdes der musikfestivalen Grøn Koncert over hele landet, hvor Næstved er ét af de steder, som får fast besøg. Byen har egen station og er samlingspunkt for al offentlig transport mellem Nykøbing Falster og København, samtidig med at den har adskillige togforbindelser til andre sjællandske byer. Næstved kan tilkøres fra flere større veje, herunder hovedfærdselsåren Næstved-Rønnede til Sydmotorvejen. Allerede før 1274 havde Næstved købstadsstatus, og torvet er ældre end 1140. De to navne - Axeltorv og Hjultorv - fortæller, at her blev tilført og solgt varer på hjul (aksler). Det var især landboerne, som kom for at sælge deres produkter. I dag er Næstved kendt for sine indkøbscentre og sit smukke bymiljø med mange spændende specialforretninger. Der afholdes stadig torvedage, og midtbyen holder flere gange om året City nat, hvor byens forretninger har åbent til kl. 22. I Næstved Stor-Center er der længe åbent hver lørdag og første og sidste søndag i måneden, ligesom der fra tid til anden arrangeres aftenåbent og underholdning.

Haciendo clic al botón, llegará a una nueva página con mucho más información sobre la vivienda de alquiler y con información de contacto directo al arrendador