Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejeboliger i Bogense

Du har søgt efter boliger i Bogense. Mere info om lejeboliger i Bogense .
Du har søgt efter boliger i Bogense. Mere info om lejeboliger i Bogense .
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter , som sendes ud til de relevante udlejere i Bogense. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger lejebolig i Bogense

Bogense er en havneby beliggende på det nordlige Fyn. Indtil 2007 var det hovedbyen i Bogense Kommune, men efter kommunalreformen blev kommunen lagt sammen med en række andre og blev til Nordfyns Kommune. Bogense menes at være opstået omkring slutningen af 1100-tallet, og fik sine købstadsrettigheder af Kong Erik Menved i 1288.

Bogense havde i 2011 3.679 indbyggere. Bogense er en havneby på det nordlige Fyn. Hovedvejene er Odensevej og Gyldensteensvej.

 

Find lejebolig i Bogense

Leder du efter en lejebolig i Bogense? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Bogense der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Bogense - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Bogense , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Bogense

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Bogense. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Bogense der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Bogense?

I Bogense finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Bogense ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Bogense kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Bogense ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Bogense.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Bogense ?

Prisen på en lejebolig i Bogense afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Bogense.