Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Hus til leje i Esbjerg

Find hus til leje i Esbjerg på listen med ledige huse i Esbjerg herunder. Vi har et kæmpe udvalg af huse til leje i Esbjerg og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje i Esbjerg. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter Huse til leje i Esbjerg.
Mere info om hus til leje i Esbjerg.
Du har søgt efter Huse til leje i Esbjerg.
Mere info om hus til leje i Esbjerg.
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Hus, som sendes ud til de relevante udlejere i Esbjerg. Klik her for at læse mere

Find hus til leje i Esbjerg på listen med ledige huse i Esbjerg herunder. Vi har et kæmpe udvalg af huse til leje i Esbjerg og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje i Esbjerg. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger hus i Esbjerg

Esbjerg som ligger ud til den jyske vestkyst har tidligere været Danmarks største fiskerihavn. Esbjerg er en nyere by, som er vokset op omkring den havn som blev bygget i 1868, som erstatning for Altona, der gik tabt under 2. Slesvigske krig. Lige siden har havnen haft stor betydning for Esbjerg, som er gået fra ikke at eksistere, til at være Danmarks 5. største by på under 200 år.

Havnen i Esbjerg er byens største drivkraft, med funktion som lastning af dele til offshore aktiviteter, her især vindmøller. I 1997 og 2006 blev Esbjerg kåret som årets by, pga. byens unikke samarbejde mellem de private og offentlige virksomheder, samt byens arbejde for unge talenter. Pt. udbygges Esbjerg havn, som regnes med at stå færdig i 2015, hvilket har skabt grundlag for yderligere vækst i industrien. I Esbjerg ligger bl.a. også Danish Crown – Europas største slagteriselskab.

Esbjerg ligger i Sydvestjylland og er Danmarks 5. største by med et indbyggertal på 71.576. Esbjerg kommune udgør et areal på 742,5 km2. Esbjerg har direkte forbindelse til Kolding og Odense med E20 og tog. Desuden kan man fra Esbjerg sejle med DSDF til Harwich i England.

 

Ledige hus til leje i Esbjerg på Voreslejebolig.dk

Søger du hus til leje i Esbjerg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje i Esbjerg. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige huse i Esbjerg . Du kan se de aktuelle huse til leje i Esbjerg herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Esbjerg end hus, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye huse til leje i Esbjerg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste huse i Esbjerg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Esbjerg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Esbjerg?

I Esbjerg finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Esbjerg ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Esbjerg kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Esbjerg ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Esbjerg.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Esbjerg ?

Prisen på en lejebolig i Esbjerg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Esbjerg.