Tilpas søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Huse til leje i Hellerup

Du har søgt efter Huse i Hellerup. Mere info om huse til leje i Hellerup.
Du har søgt efter Huse i Hellerup. Mere info om huse til leje i Hellerup.

Værd at vide når du søger hus i Hellerup

Hellerup er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Hellerup er generelt et af Danmarks mest velhavende områder, hvilket også gør det til et af de områder med de højeste huspriser. Modsat mange andre byer i Storkøbenhavn var det ikke jernbanen, der skabte den største befolkningstilvækst for området, da den første station i Hellerup lå et godt stykke fra Strandvejen, hvor den største udvikling fandt sted. Hellerup er ikke et gammelt byområde, som mange af de andre byer i Gentofte Kommune, men opstod derimod først ved udstykning i slutningen af 1800-tallet. C.L. Ibsen anses som det moderne Hellerups grundfader, da han i slutningen af 1800-tallet opkøbte en stor række gårde i området og udstykkede området.

Der er stort set ingen industri i området udover Tuborgs hovedkvarter. Området er derfor primært bebygget af villaer samt en række forretninger, der især er centreret omkring Strandvejen, der er blevet et moderne handelsstrøg samt gennemfartsvej. Hellerup har i lang tid været vokset sammen med de andre bydele i Gentofte Kommune, hvor der ikke er nogle klare bygrænser.

Da der ingen klare bygrænser er i Gentofte Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Hellerup ligger nord for København og afgrænses af de gamle veje Bernstorffsvej og Tranegårdsvej.

 

Ledige hus til leje i Hellerup på Voreslejebolig.dk

Søger du hus til leje i Hellerup, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje i Hellerup. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige huse i Hellerup . Du kan se de aktuelle huse til leje i Hellerup herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Hellerup end hus, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye huse til leje i Hellerup

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste huse i Hellerup. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Hellerup der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Hellerup?

I Hellerup finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Hellerup ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Hellerup kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Hellerup ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Hellerup.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Hellerup ?

Prisen på en lejebolig i Hellerup afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Hellerup.