Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Hus til leje, Vejle

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 1081820
  • Hus
  • 89 m2
  • 2
  • 1.12.2022
  • 9.479 DKK
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Nyt 3 værelses skovnært rækkehus, Vejle

Til december 2022 står helt nye og eksklusive rækkehuse færdige i det attraktive Mølholm ved Vejle.
Rækkehusene er arkitekttegnede med særlig fokus på kvalitet, detalje, komfort og den omkring liggende natur.
Sjældent ses et så gennemført byggeri! Kvaliteten og arkitekternes ambitioner mærkes tydeligt, når man besøger ejendommene.
Af andre kvaliteter kan der bl.a. nævnes: gode energiløsninger, gode lysindfald, udvendig belysning, gode private haver/terrasser, et naturskønt fællesareal, el-udtag på terrasserne og et velanlagt parkeringsareal til ejendommens beboere. Der etableres el-ladestandere på enkelte fælles parkeringspladser, så der også vil være mulighed for at oplade el-bilen ved boligerne.
Denne 3 værelses bolig indeholder i stueplan en entré med adgang til gæstetoilet, hvor der ligeledes findes vaskemaskine og tørretumbler. En flot rummelig stue, med det skønneste lysindfald fra flere sider, beliggende i åben forbindelse med lækkert HTH-køkken med alt i hårde hvidevarer og god skabs- og bordplads. Fra stuen leder en flot åben trappe til 1. salen, hvor der yderligere findes et badeværelse med bruseniche og 2 gode soveværelser.
Udvendigt finder man en dejlig privat flisebelagt terrasse, som delvist er overdækket og dertilhørende redskabsrum til opbevaring.
Alle udearealer omfavnes af hele det naturskønne område.
Fra ejendommen er der ikke langt til motorvejen, hvorfor beliggenheden vil være ideel for pendlere. Desuden er der ikke langt til indkøbsmuligheder og indfaldsvej til Vejle centrum, som nås indenfor ca. 10 minutter.
Bemærk: billeder er projektbilleder - kontakt os for personlig fremvisning!