Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Huse til leje i Valby

Du har søgt efter Huse til leje i følgende byer: Valby.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Huse til leje i følgende byer: Valby.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
  • Hus til leje i Valby

    Villa i Valby: Tæt på bylivet omkring København V og Valby, ligger den tidligere hestestald tilbagetrukket og privat med de store vinduer vendt ud mod fælles gårdhave med p...
    • 22.600 DKK
    • 154 m2

Find ledige huse i Valby. Søger du hus i Valby, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Valby end huse, så brug søgefunktionen i venstre side. En bolig i Valby er et oplagt valg for dig, der gerne vil bo i omegn af København og er på udkig efter en billig bolig. Valby har fine transportforbindelser til indre by, men har også sit eget byliv med Spinderiet, Valbyparken og Søndermarken.   

Værd at vide når du søger hus i Valby

[ENDIF]

Valby grænser som den største københavnske bydel op til Hvidovre, Frederiksbjerg, Sydhavnen og Vesterbro. I Valby er du altså central tæt på Københavns liv, grønne haver og parker samt søer og hav. Det er ideelt, hvis du med den ene hånd vil have fingeren på den københavnske hurtige puls og med den anden hånd vil mærke den friske luft og natur. 

I Valby har man filmet mange gamle danske film og Nordisk Film har desuden hjemme her. Gaderne i Valby er både små og store, traditionelle og moderne. Valbyparken er en af Valbys vartegn. Her afholdes store arrangementer indenfor sport, kultur og musik. I parken finder du også Rosenhaven, som er en af Europas største, hvor der årligt afholdes blomstermesse. 

Byen byder også på shoppemuligheder i f.eks. Spinderiet og restauranter, samt en skøjtehal og svømmehal.

 

Find hus til leje i Valby på voreslejebolig.dk

Søger du hus til leje i Valby, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige huse på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige huse til leje i Valby . Du kan se de aktuelle huse til leje i Valby herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Valby end hus til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye huse til leje i Valby

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Valby. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Valby der matcher dine søgekriterier.