Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Huse til leje i Højbjerg

Du har søgt efter Huse til leje i følgende byer: 8270 Højbjerg.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Huse til leje i følgende byer: 8270 Højbjerg.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
  • Billede af:

    Hus til leje i Højbjerg

    Liebhaveri i fantastiske omgivelser i Skåde, Aarhus: 321 m2 villa til leje i 8270 Højbjerg 6 værelser
    • 29.500 DKK
    • 321 m2
hoejbjerg

Find ledige huse i Højbjerg. Søger du hus i Højbjerg, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Højbjerg end huse, så brug søgefunktionen i venstre side. Med en bolig i Højbjerg har du kun 5 km ind til Aarhus centrum og det pulserende byliv, men du kan stadig nyde fordelene af skønne naturområder i form af stand, skov og dyrehave. 

Højbjerg er en dejlig bydel med masser at byde på. Den dejlige bydel Højbjerg syd for Aarhus ligger blot 5 km fra det centrale Aarhus og er tæt på det meste. Højbjerg tager del i bylivet og aktiviterne fra Aarhus samtidig med, at der ikke er langt til den idylliske natur Højbjerg er særligt anerkendt for. Bydelen har mange små hyggelige gader, caféer og butikker.

Badegæster besøger flittigt stranden i løbet af sommeren. Naturen kan nydes i Marselisborg Dyrehave, hvor en picnic tur er oplagt. I dyrehaven lever der vilde hjorte og vildsvin, og der er en dejlig udsigt ud over dammene ved Varna og Skambækken.