Rapportér
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 833208
  • Hus
  • 161 m2
  • 4
  • 14.900 Kroner

Fuldt møbleret og moderniseret villa i Risskov

Med en skøn beliggenhed for enden af en blind vej med Egåen løbende i baghaven, finder man denne nyrenoverede villa til udlejning for en periode på 6 måneder.

Villaen fremstår moderne og udlejes fuldt møbleret.

Boligen består af en flot entré/fordelingsgang med plads til overtøj og sko samt med integreret vaskesøjle. Fordelingsgangen leder til både gæstetoilet, hele 4 gode og lyse værelser, badeværelse med både brus og badekar samt indgang til køkken/alrummet.

Køkken/alrummet har store panoramavinduer mod baghaven og ikke mindst Egåen, der grænser helt op til haven, således lys, luft og natur bydes helt indenfor i rummet.

Indeholdt i køkkenet er alt hvad den moderne familie kan tænkes at ønske. Her er god skabs- og bordplads, alt i hårde hvidevarer, herunder bl.a. et stort integreret vinkøleskab, og god plads til familiemiddage ved spisebordet.

En fransk dør adskiller køkken/alrummet fra en hyggelig TV-stue, som dog stadig ligger i åben forbindelse med spiseafdelingen.

Villaen ligger på en overskuelig grund med græsplæne der grænser op til åen, flisebelagt indkørsel med overdækket carport og en flisebelagt terrasse, hvortil der er direkte udgang fra både stue og forældresoveværelse.

Boligen er beliggende i et etableret kvarter med stisystemer, skoler, institutioner, fritidsaktiviteter og indkøb indenfor kort afstand. Der er desuden kun ca. 500 meter til stranden og Aarhus centrum nås nemt i både bil, med bus eller på cykel langs vandet.

Boligen kan overtages pr. 1. november og udlejes til d. 30. april 2020.

Ud over husleje betales et beløb for forbrug.

Klik dig videre og få mere info om lejeboligen...


Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Risskov