Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Hus til leje, Dragør

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
  • 991890
  • Hus
  • 135 m2
  • 4
  • 36 måneder
  • 18.6.2021
  • 22.000 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Det koster 150 kr. per 7 dage i løbende abonnement at blive Betalingsbruger. Læs mere...

Attraktivt beliggende i Dragør

Yderst moderne rækkehus beliggende i rolige omgivelser tæt på vandet og store naturområder. Området er børnevenligt og godt afskærmet fra trafik - Og stranden og vandkanten er beliggende få minutters gang for enden ad vejen. Huset er opført i 2018 og står i en utrolig flot og indbydende stand.

Man ankommer i husets entre med indbyggede skabe. Herfra er videre adgang til husets store stuerum, som er i åben forbindelse med køkkenet. Stuerummet er vinklet og er naturligt opdelt i spise- og opholdsstue. Fra stuerummet er direkte udgang til en østvendt terrasse i god størrelse. Køkkenet er udført med rigeligt bordplads, opbevaring og siddepladser. Her forefindes alle nødvendige hårde hvidevarer. Ligeledes forefindes gæstebadeværelse med separat brus i stueplan.

1. salen er indrettet med tre gode soveværelser i varierende størrelser - Alle udført med indbyggede skabe. Fra det ene værelse er udgang til vestvendt balkon med god plads til at nyde aftensolen. Der forefindes separat 'walk-in'-closet område tilknyttet værelserne, med rigeligt plads til opbevaring. Husets primære badeværelse er i en god størrelse. Det er udført med både kar og separat bruseniche samt vaskefaciliteter.

Foran huset er en hyggelig gårdhave med plads til ophold. Der medfølger brugsret til 2 parkeringspladser tilknyttet huset samt adgang til mindre skur til opbevaring.

Udlejes ikke som delebolig.

Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Det koster 150 kr. per 7 dage i løbende abonnement at blive Betalingsbruger. Læs mere...
Denne bolig ligger i Dragør kommune - klik her for mere info.