Rapportér

Hus til leje, København Østerbro, Klik her for at se vejnavnWeysesgade xx

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 858246
  • Hus
  • 151 m2
  • 6
  • 1.6.2020
  • 30.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Smukt og meget unikt hus i Komponistkvarteret på Østerbro - København

Dette flotte og stilfulde byhus, beliggende i et af Østerbros mest attraktive områder, kan lejes FULDT MØBLERET til en månedlig husleje DKK 35000 kr. + forbrug.

Huset kan lejes for 1-2 år og er klar til indflytning d. 1 juni 2020.

KVARTERET
I det charmerende Komponistkvarter på Østerbro med hurtig og nem adgang til Købehavns Centrum, Nordhavn og tæt på Hellerup og ambassadekvarteret, udbydes et særdeles sjældent byggeforeningshus til leje. Her er optimale rammer for børn, og I kan ligeledes se frem til et godt naboskab med mange fællesarrangementer året igennem som fastelavn, sommerfest og loppemarked, Halloween, julemarked og flot nytårsfyrværkeri på Kildevældspladsen i hjertet af kvarteret.
Området tilbyder gode pasningstilbud, skole, indkøbsmuligheder samt offentlig transport i form af S-tog, metro og busser. Kvarteret ligger tæt på Østerbros hyggelige byliv, havnen, stranden og Fælledparken med diverse sportsaktiviteter.

BEMÆRK, at der er nem og hurtig adgang til Internationale skoler beliggende i Hellerup og ved UN-City i Nordhavn.

HUSET
Du bydes velkommen via den lille grønne forhave, hvor formiddagsolen kan nydes ugeneret i læ af smukke buske og roser. I husets stueetage mødes du af et lyst og moderne køkken med åben adgang til de to stuer en suite med flot brændeovn og lofter med stukudsmykning. Fra etagen er der direkte udgang til hyggelig baggård med grøn beplantning og spiseplads.

Første salen giver dig hele tre rummelige og lyse soveværelser samt et toilet.
På anden salen er der et åbent og lyst rum, der kan anvendes som stue, kontor eller atelier. Derudover er der endnu et hyggeligt soveværelse samt et rummeligt og lækkert badeværelse med karbad og separat toilet. Fra anden sal er der adgang til husets loft, der er indrettet til kontor med mulighed for ekstra sengeplads.

Husets kælder er renoveret og funktionelt indrettet med et disponibelt rum som fungerer som walk-in closet, stort badeværelse med dejlig bruseafdeling og vaskesøjle samt et rum med god opbevaringsplads. Der er indlagt gulvvarme i hele kælderetagen.

Huset fremstår i særdeles flot stand med mange gode og smukke detaljer, højt til loftet og lyse fine gulve samt god rummelighed.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i København Ø