Rapportér

Hus til leje, Allerød, Klik her for at se vejnavnLyngevej xxxx

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 828079
  • Hus
  • 277 m2
  • 7
  • 1.3.2020
  • 25.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Fantastisk ejendom i landelige omgivelser - plads til hele familien

I fantastiske landlige omgivelser finder man denne skønne 4-længet totalt moderniseret gård med stråtækt og plads til hele familien. Med masser af soveværelser, 2 badeværelser, stort køkkenalrum med alle de moderne faciliteter, opvarmet pool og skønne grønne omgivelser.

Huset indeholder en stor rummelig entré med adgang til gæstetoilet/badeværelse og godt bryggers med vaskefaciliteter og fryserkapacitet. Husets hjerte, det skønne køkkenalrum totalt moderniseret med god opbevaringsplads, indbygget kaffemaskine og vinkøleskab plus plads til stor spiseplads. Skøn og stor stue med loft til kip og grøn udsigt fra alle vinduer. Endnu en stue med mange gode anvendelsesmuligheder, nu indrettet som træningsrum. Fra stuen er der adgang til hems der kan indrettes til kontor el.lign. Med god fordelingsgang er der adgang til en hel længe med 4 store soveværelser alle med indbyggede skabe, det ene et stort masterbedroom med privat badeværelse.

Til huset er der en fantastisk stor naturgrund med skønne udearealer, kæmpe træterrasse med udgang fra stuen og stort pool-område med opvarmet pool og spa.
Derudover stor indkørsel med plads til mange biler.

Skøn ejendom man sjældent finde magen til!

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Allerød kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Allerød