Rapportér

Hus til leje, Frederiksværk, Klik her for at se vejnavnGl. Evetoftevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 846814
  • Hus
  • 124 m2
  • 1.4.2020
  • 9.750 Kroner
  • 29.250 Kroner
  • 9.750 Kroner

124 m2 villa til leje i 3300 Frederiksværk

Stort og rummeligt 2-plans rækkehus i grønt område nær Arresø. Huset er indrettet med 4 gode værelser, et lyse badeværelser og et gæstetoilet, pænt køkken samt god stor stue. Til huset hører egen have samt flisebelagt terasse og et lille fint skur.Stor parkeringsareal lige uden for døren, der deles med de øvrige lejere. Lejemålet er beliggende i rolige og fredelige omgivelser.

Pæn og nyere ejendom beliggende i et roligt villakvarter nord for Frederiksværk by. Bygningen er en præsentabel rækkehusbebyggelse udelukkende bestående af boliger. Opvarmning sker ved fjernvarme.

Frederiksværk er en by i Halsnæs Kommune beliggende mellem Arresø og Roskilde Fjord. Byen har taget navn efter Frederik IV’s beslutning om at grave en kanal, der kunne aflede vandet fra Arresø. I dag flyder kanalen stille og roligt gennem Frederiksværk og giver byen et ganske særligt charmerende præg. De mange velbevarede gamle bygninger langs kanalen skaber en smuk harmoni mellem fortid og nutid.
Den perifere placering i hovedstadsområdet afholder ikke byen fra at tiltrække store kunstnernavne, og hvert år huses alt lige fra børneteater til rockkoncerter i Nordsjællands største og smukkeste kulturhus ved navn Gjethuset.
Fra hjertet af byen spredes tråde af bus- og togforbindelser til både fiskerbyen Hundested, stranden i Liseleje og den større handelsby Hillerød samt mange flere.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Halsnæs kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Frederiksværk