Rapportér

Hus til leje, Frederiksværk, Klik her for at se vejnavnGl. Evetoftevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 846815
  • Hus
  • 106 m2
  • 1.2.2020
  • 9.250 Kroner
  • 27.750 Kroner
  • 9.250 Kroner

106 m2 villa til leje i 3300 Frederiksværk

Dejligt rækkehus udlejes i Frederiksværk i et roligt område for enden af lukket vej. Huset er i 2 plan og indeholder tre dejlige værelser, en hyggelig stue samt pænt køkken og bad. Der er en dejlig have med til lejemålet og gode muligheder for parkering. Kontakt os for en uforpligtende fremvisning.

Pæn og nyere ejendom beliggende i et roligt villakvarter nord for Frederiksværk by. Bygningen er en præsentabel rækkehusbebyggelse udelukkende bestående af boliger. Opvarmning sker ved fjernvarme.

Frederiksværk er en by i Halsnæs Kommune beliggende mellem Arresø og Roskilde Fjord. Byen har taget navn efter Frederik IV’s beslutning om at grave en kanal, der kunne aflede vandet fra Arresø. I dag flyder kanalen stille og roligt gennem Frederiksværk og giver byen et ganske særligt charmerende præg. De mange velbevarede gamle bygninger langs kanalen skaber en smuk harmoni mellem fortid og nutid.
Den perifere placering i hovedstadsområdet afholder ikke byen fra at tiltrække store kunstnernavne, og hvert år huses alt lige fra børneteater til rockkoncerter i Nordsjællands største og smukkeste kulturhus ved navn Gjethuset.
Fra hjertet af byen spredes tråde af bus- og togforbindelser til både fiskerbyen Hundested, stranden i Liseleje og den større handelsby Hillerød samt mange flere.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Halsnæs kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Frederiksværk