Rapportér

Hus til leje, Odense C, Sukkervænget

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 863582
  • Hus
  • 117 m2
  • 4
  • 12.500 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal oprette dig før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Nyopført rækkehus i Odense Centrum

Beliggende centralt i det nye attraktive kvarter "Sukkerrækkerne" ved Odenses gamle Sukkerkogeri, udbydes dette nyopførte rækkehus med egen gårdhave.

Der er kort afstand til alle hverdagens fornødenheder herunder indkøb, hvor nærmeste Netto ligger indenfor blot 150 m. Ligeledes er der kort til Odense gågade med café-/restaurations-/butiks-miljø, mens også fitness center, busstoppested, folkeskoler, og daginstitutioner mv. ligger indenfor få minutters gang fra boligen. Der er gode parkeringsfaciliteter ved Sukkerrækkerne og en rigtig god infrastruktur ud af byen.

Boligen er yderst funktionelt indrettet og indeholder i stueplan entré, toilet med klinkegulv og gulvvarme, stort køkkenalrum med god skabsplads og spiseplads, trappeforløb til 1. sal samt udgang til have og terrasse. 1. salen er indrettet med stor stue med trappe til 2. salen og værelse med skabe. 2. salen har repos/gang, 2 gode værelser med skabe samt badeværelse.

Huset er opført med gode materialer og efter det nyeste bygningsreglement, med lavt energiforbrug (Energimærke A2015), og det estimerede årlige varmeforbrug er blot 2.500 kr.

Du linkes videre til en anden betalingsportal, hvor du formentlig skal betale for at få info om boligen. Tryk på linket for at komme videre til boligen.

Klik dig videre og få mere info om lejeboligen...

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal oprette dig før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Odense kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Odense C