Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Hus til leje, Silkeborg

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 682482
  • Hus
  • 222 m2
  • 4
  • 1.9.2022
  • 14.500 DKK
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Nyere villa med atmosfære i naturskønne omgivelser, Silkeborg

En helt enestående villa i ligeså skønne omgivelser udbydes til leje.
Viilaen er godt placeret på en rolig vej, [xxxxx], i Hvinningdal i det nordvestlige Silkeborg. Området er naturskønt med søer, små bække, grønne områder og skov lige udenfor døren. Der er etableret stisystemer til de omkringliggende skove tillige med et flot fællesareal med bålplads, boldbane og legeplads lige på den anden side af havelågen. Her kan børnefamilien trygt sende de mindste aftsed uden fare for trafikken.
Villaen er beliggende på skrånende grund mod søer og grønne områder. Store vinduespartier, som lukker udsigten helt ind, inddeling i flere niveauer og loft til kip i de centrale rum er alle detaljer, der yder både stil og sjæl til denne fantastiske bolig.
Allerede ved indgang gennem den åbne entré, som findes i sammenhæng med det store køkken/alrum og som binder de øvrige niveauer til boligen, imødekommes man af en dejlig rumfornemmelse af lys og luft. En fornemmelse der er gennemgående for boligen, da der er lagt stor vægt på loftshøjde, glasafskæringer som binder rum sammen fremfor at bryde dem og store vinduespartier.
Det mærkes ligeledes tydeligt, at der er lagt vægt på kvalitet og detaljer i tilblivningen af boligen. Der er mange flotte detaljer ligesom materialer og inventar er af god og stilren kvalitet.
De store fællesarealer, køkken/alrum og stue, er rummene, der binder huset sammen. De er beliggende i forskellige niveauer men med glas som afskærmning for ikke at bryde sammenhængen. Her er ligeledes udgang til hele 2 terrasser fra hhv. køkken og stue, således at solforholdene på grunde kan udnyttes optimalt. I stuen, som er øverst beliggende, har man en hyggelig brændeovn placeret op ad en naturstensvæg, endnu en detalje der yder noget særligt til boligens atmosfære. På dette niveau er udsigten over området også helt fantastisk og det er da også på denne placering, man finder den største af terrasserne med udgang fra fælles-rummene.
På stueetagen har boligen, udover det store køkken/alrum, også et værelse med stor skabsvæg og badeværelse med hele 2 brusere.
I den nederste del af boligen har man etableret en fordelingsgang så bred at den er mulig at benytte til multirum eller lign. Her er adgang til hele 3 gode værelser med udgang til endnu en meget stor terrasse placeret med udsigt over sø mv. Derudover findes der for enden af denne fordelingsgang et pænt, mindre badeværelse med brus.
Villaen er beliggende på en grund, der for størstedelen er lavet til terrasser. Der er et mindre græsareal omkring huset, men da grundejerforenings fællesarealer grænser helt op til denne grund har man store græsarealer og natur lige udenfor døren. Der hører desuden carport og skur til boligen.
Villaen udlejes fra 1. september 2022 til 30. april 2024.