Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Huse til leje i Tønder

Du har søgt efter Huse til leje i følgende byer: Tønder.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Huse til leje i følgende byer: Tønder.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
 • Hus til leje i Tønder

  110 m2 rækkehus til leje i 6270 Tønder
  Linker til almennyttigt boligselskab, som kan have venteliste
  • 7.453 DKK
  • 110 m2
 • Hus til leje i Tønder

  110 m2 rækkehus til leje i 6270 Tønder
  Linker til almennyttigt boligselskab, som kan have venteliste
  • 7.453 DKK
  • 110 m2

Værd at vide når du søger hus i Tønder

Tønder er hovedbyen i Tønder Kommune, der ligger i Sønderjylland op mod den Dansk-tyske grænse. Tønders historie daterer tilbage til 1100-tallet, hvor den gik under navnet Lille Tønder. Tidligere var det en betydelig havneby, men på grund af oversvømmelser var man nødt til at bygge diger i 1600-tallet, der gjorde at den direkte adgang til havet blev lukket. På trods af at Tønder nu til dags er en moderne skole- og handelsby, er bybilledet stadig præget af ældre bygninger fra 16- og 1700-tallet, hvor byen oplevede en stor vækst på grund af knipleindustrien.

Tønder havde i 2011 7.690 indbyggere. Tønder Kommune havde i alt 39.464 indbyggere og dækker et areal på 1278 km2. Tønder ligger mellem Als Fjord og Tønder Bugt. De største veje er Løkken, Kongevej, Grundtvigs Alle og Ringgade.

 

Find hus til leje i Tønder på voreslejebolig.dk

Søger du hus til leje i Tønder, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige huse  i Tønder . Du kan se de aktuelle huse til leje i Tønder herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Tønder end hus, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye huse til leje i Tønder

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Tønder. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Tønder der matcher dine søgekriterier.