Rapportér

Hus til leje, Klampenborg, Klik her for at se vejnavnSlotsalleen x

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 864549
  • Hus
  • 339 m2
  • 10
  • 55.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Med udsigt til Øresund - Fantastisk smuk villa

Velkommen til denne meget smukke ejendom, beliggende i Klampenborg.

Her får du indbegrebet af en herskabelig ejendom fra 1901, med flot hvid facade og sortglaseret tegl. Det unikke ved Slotsalleen er, at alle huse på vejen er opført i samme flotte herskabelige stil, hvorfor vejen, i den grad, lever op til sit navn. Lige netop Slotsalleen 4 har en fantastisk udsigt ned mod Øresund, grundet dens fine beliggenhed, lige i rundingen.

Huset er gennemrenoveret i 2015, med bla. et lækkert italiensk designkøkken fra Aurora og flotte nye badeværelser, opført samtidig, hvorfor der er en fin rød tråd i renoveringen. Allerede i hall'en bliver du betaget og grebet af husets gode stemning og atmosfære, med et tvist af det moderne og stilrene design, i form af de nyanlagte silbensparketgulve, rummeligheden og den flotte loftshøjde. Stueplan består endvidere af lækkert køkken/alrum, med udgang til en dejlig stor vestvendt træterrasse, og en fantastisk dejlig, stor stue, med smuk udsigt til vandet fra den store karnap.

1. salen byder på hele 5 gode værelser, hvoraf det ene i dag benyttes til walk-in. Herudover 2 fine altaner/balkoner samt 2 fine badeværelser, så der både er til forældrene og børnene. Her får du muligheden for, at vågne op til den fineste udsigt hver morgen.

Til huset hører et anneks på 99 m2, der med fordel kan anvendes til au-pair, gæsteafdeling / teenageafdeling eller delvis erhverv

Klik dig videre og få mere info om lejeboligen...

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Gentofte kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Klampenborg