Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Hus til leje, Kongens Lyngby

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
  • 983105
  • Hus
  • 169 m2
  • 6
  • 12 måneder
  • 1.8.2021
  • 24.000 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Det koster 150 kr. per 7 dage i løbende abonnement at blive Betalingsbruger. Læs mere...

Flot og rummeligt hus med nyopført sauna i haven

Huset er beliggende i et roligt villakvarter i Kongens Lyngby. Her er de daglige indkøbsmuligheder i gå- og cykelafstand, gode offentlig transportmuligheder og flere af de lokale skoler i nærområdet.

Man ankommer i husets entre med plads til sko og tøj. Herfra er videre adgang til et flisebelagt åbent rum der er i forbindelse med køkkenet. Køkkenet fremstår i god og moderne stand, udført med alle nødvendige hårde hvidevarer og er indrettet med en større spiseafdeling. Fra køkkenet er der direkte adgang til bryggers med gode opbevaringsmuligheder, separat indgang og vaskefaciliteter.
Om hjørnet fra køkkenet kommer man til stor opholdsstue med flere indretningsmuligheder. Stuerummet er udført med tapet på endevæggen og en hyggelig brændeovn. her er store vinduespartier mod havens terrasse og direkte udgang hertil. I forlængelse af terrassen er for nyligt opført en moderne sauna i god størrelse.

Der forefindes hele fire gode soveværelser i huset. Master bedroom er placeret for sig selv i den ene ende af huset, er udført med indbyggede skabe og har direkte adgang til et moderne badeværelse med separat brus. To værelser er i dag indrettet som børneværelser i identiske størrelser - Og det sidste værelse er indrettet som kontor.

Huset ligger på en hjørnegrund, fremstår meget privat og har gode havestykker både foran og bagved huset. Haven er forholdsvis nem at holde og lige til at benytte.

Der er mulighed for at overtage noget møblement i huset, hvis dette ønskes. Der kan være mulighed for at forlænge lejeforholdet yderligere 12 måneder.

Udlejes ikke som delebolig.

Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Det koster 150 kr. per 7 dage i løbende abonnement at blive Betalingsbruger. Læs mere...
Denne bolig ligger i Lyngby-Taarbæk kommune - klik her for mere info.