Rapportér

Hus til leje, Solrød Strand, Klik her for at se vejnavnPilehegnet xx

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 850659
  • Hus
  • 171 m2
  • 6
  • 1.4.2020
  • 16.000 Kroner

Fantastisk familievilla med 4 soveværelser og skøn have

Villaen indeholder stor entré med gode opbevaringsplads til hele familiens garderobe. I åben forbindelse til huset hjerte – stort moderniseret køkkenalrum og stue. Køkkenet er af nyere dato med god opbevaringsplads og alt i hårde hvidevarer heriblandt quooker.
Stor og lys stue med udgang til skøn sydvestvendt terrasse og nem have. Stort masterbedroom med indbygget skabe og adgang til eget badeværelse med dobbeltvask og stort bruseafsnit. To store og rummelige soveværelse samt et mindre værelse, som nemt anvendes til kontor eller lignende. Endnu et moderne badeværelse med brus samt bryggers med vaskefaciliteter og gode opbevaringsmuligheder.

Der er nyere gulve i hele huset med gulvvarme og huset står i rigtig flot stand.

Stor indkørsel hvor der er plads til minimum 2 biler i carporten og god plads til cykler m.m. Skøn have og isoleret skur til opbevaring.

Attraktiv placering med stisystemer til børneinstitutioner, skoler, rekreativt område og indkøb. Ligeledes ligger S-station og Solrød Center i cykelafstand fra boligen.

Huset udlejes ikke som delebolig.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Solrød kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Solrød Strand