Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Huse til leje i Vallensbæk

Du har søgt efter Huse i Vallensbæk. Mere info om huse til leje i Vallensbæk.
Du har søgt efter Huse i Vallensbæk. Mere info om huse til leje i Vallensbæk.
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Hus, som sendes ud til de relevante udlejere i Vallensbæk. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger hus i Vallensbæk

Vallensbæk er en forstad til København med knap 15.000 indbyggere. Vallensbæk er hovedbyen i Vallensbæk Kommune. Vallensbæk bliver første gang omtalt i Danmarkshistorien i 1184, hvor den gik under navnet ”Wollensbech”, som i 1317 blev ændret til en variation af det nuværende navn, ”Vallensbæck”. I dag er Vallensbæk en meget alsidig by, der dækker over både Vallensbæk Strand mod, hvor der er flere restauranter samt en lystbådehavn, S-togsstation med tilhørende stationscenter samt socialt boligbyggeri. I midten er der en landsby med en kirke, der blev opført i middelalderen, mens der mod Nord er en række ensartede villakvarterer. I alt byder Vallensbæk på både en lang række tilbud som skoler, fritidsinstitutioner, sportsklubber af diverse slags, strandpark, indkøbsfaciliteter og meget mere.

Vallensbæk havde i 2011 14.445 indbyggere. Kommunens samlede areal er på 9,32 km2. Vallensbæk ligger 16 kilometer fra Rådhuspladsen og grænser op imod Brøndby, Glostrup og Ishøj.

 

Ledige hus til leje i Vallensbæk på Voreslejebolig.dk

Søger du hus til leje i Vallensbæk, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje i Vallensbæk. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige huse i Vallensbæk . Du kan se de aktuelle huse til leje i Vallensbæk herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Vallensbæk end hus, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye huse til leje i Vallensbæk

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste huse i Vallensbæk. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Vallensbæk der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Vallensbæk?

I Vallensbæk finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Vallensbæk ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Vallensbæk kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Vallensbæk ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Vallensbæk.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Vallensbæk ?

Prisen på en lejebolig i Vallensbæk afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Vallensbæk.