Rapportér
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 824794
  • Hus
  • 176 m2
  • 4
  • 19.000 Kroner

Nybygget liebhaverbolig i første parket til Vejle Fjord

Skudehavnen er det nye område i Mølhom. Området ligger helt ned til Strandengen, et fredet rekreativt område ved fjorden med græssende køer og naturligt liv, samt til Vejle Å med hyggelige reposer langs vandet og kajakklubben i baghaven. Området har stisystem helt ind til Vejle by, som kan nås på kort tid, mens Mølholm skole er knap 1,5 km. fra området.

Dette lækre rækkehus ligger i første parket for vand og eng og har derfor den smukkeste udsigt med naturen helt tæt på.

Huset er i 3 niveauer, hvoraf det øverste udelukkende består af en lille gang med udgang til en enorm tagterrasse med glasværn hele vejen rundt.

Der er lagt vægt på valg af lækre materialer og kvalitet i boligen, ligesom lys og luft har haft stor betydning for indretningen.

Huset har indgang til entréen fra en mindre flisebelagt terrasse med overdækket carport. Her findes deruover et skur til cykler mv.

I entréen, der er sammenhængende med køkken/alrummet, er der fin plads til at have overtøj og sko. Her er ligeledes adgang til et mindre teknikrum, der også rummer vaskesøjle.

Selve køkkenet er fra UNOFORM og består af hvide elementer, hvid corion bordplade, hårde hvidevarer fra Miele og har desuden indbygget quooker. Fra køkkenet kan man gennem stuen nyde udsynet af engen og Vejle Fjord, når man laver mad.

Stuen har en fin størrelse til både at indeholde et spisearrangement og sofaafdeling. Her er udgang til en flisebelagt terrasse.

Derudover indeholder stueetagen et gæstetoilet.

En åben massiv trappe snor sig fra stuen til 1. sal. Her finder man en stor, brugbar repos, som sagtens kunne benyttes til multirum, ekstra stue eller lign. På dette niveau finder man hele 4 gode værelser samt et godt badeværelse med brus.

Trappen smyger sig fra 1. sal til 2. sal, hvor der er udgang til en helt fantastisk tagterrasse, der har god plads til både øst- og vest, så der er mulighed for at fange solen hele dagen. Her kan mange timer gå med at nyde den enestående udsigt over området. Der er deusden et mindre skur på dette niveau til opbevaring.

Huset er fuldstændig nybygget, hvilket betyder et godt indeklima og besparelse på varmeregningen. Der er varmevinding i huset og man forventer et årligt varmeforbrug på ca. kr. 6.000 årligt.

Huset står klar til overtagelse 1. november 2019 og kan lejes til 31. oktober 2025.

Da huset endnu ikke er færdig-bygget er billederne i annoncen projekt-skitser. Kontakt os for en fremvisning!

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Vejle kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Vejle