Rapportér

Lejlighed til leje, Frederiksberg C, Klik her for at se vejnavnFrederiksberg Allé

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 819847
  • Lejlighed
  • 226 m2
  • 6
  • 30.736 Kroner
  • 92.208 Kroner
  • 92.208 Kroner

226 m2 lejlighed til leje i 1820 Frederiksberg C

Beskrivelse

Ejendommen er en klassisk Frederiksberg ejendom opført i 1907 i gule mursten og med karnapper. Indgangen til lejlighederne sker via en bred og charmerende opgang med flot glasmosaik og store markerede mahognidøre. Baggården består til dels af et asfalteret område, men også af et større grønt areal, hvor der er plads til fællesaktiviteter. Der er også et cykeltur.
Ejendommen indeholder 8 boliger med 6, 7 eller 8 værelser, hvoraf størrelserne varierer fra 191 til 270 m2. Ejendommen på Frederiksberg Alle 32 er med bedste beliggenhed, placeret på solsiden af den mondæne og charmerende Frederiksberg Alle, tæt på Sankt Thomas Plads. Området er særdeles attraktivt grundet den smukke og centrale beliggenhed i det klassiske Frederiksberg kvarter. Der er fra ejendommen gåafstand til både indkøbsmuligheder, skole og offentlige transport, herunder den kommende Metrostation ved Platanvej, som åbner i 2019. Derudover ligger den kommende metro cityring ved Axel Møllers have i fornuftig afstand til ejendommen. Der er mulighed parkering langs Frederiksberg Alle, samt i de omliggende sidegader. Et års P-kort for personbil koster blot kr. 160.
Lejligheden indeholder: Entré. Et fantastisk køkken/alrum, hvor væggen ind til stuen er slået ned, så det giver et fantastisk lys gennem lejligheden. Køkkenet er et Designa køkken og de hårde hvidevarer er fra Elektrolux. I køkkenet er der både et køle/frys skab og derudover et stort køleskab. Fra køkkenet er der en altan mod den hyggelige gård. Der er 3-4 stuer en-suite, alt efter hvilke behov man har. Et stor soveværelse mod gården. Centralt i lejligheden er der et skønt badeværelse (gæstetoilet) med stor bruseniche og vindue mod gården. Forældre soveværelse med skabe og direkte adgang til lækkert badeværelse med dobbelt håndvask, bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler.
Billederne er henvisningsbilleder fra en lignende og fuld renoveret lejlighed i samme ejendom.
En fantastisk lejlighed på den mest attraktive Allé på Frederiksberg. Kom til åbent hus på denne skønne lejlighed, tirsdag d. 27/8-2019 fra kl. 16:30-17:00.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info...