Rapportér

Lejlighed til leje, København K, Klik her for at se vejnavnNørre Farimagsgade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 784922
  • Lejlighed
  • 81 m2
  • 3
  • 14.500 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Voreslejebolig.dk er en søgemaskine som linker videre til boligannoncer på andre hjemmesider. Læs mere...

Fantastisk citylejlighed, med stor tagterasse - nyistandsat!

På denne centrale beliggenhed i København befinder sig en funktionel lejlighed til enhver som behøver gode store rum og en velbelyst bolig.
De 81 m² er blandt andet fordelt ud på to store stuer i forlængelse af hinanden, et nyere køkken med lille spise område, og et meget velindrettet soveværelse der har direkte udgang til den store terrasse.
Soveværelset har indbyggede skabe og der er et dejligt lys fra terrassen som ligger direkte østvendt og forholdsvis ugeneret.
Køkken og badeværelse er begge meget brugbare og i fin nyere stand - hele lejligheden bærer præg af at være nyistandsat og blandt andet nymalet. Generelt er her tale om en lækker og indflytningsklar lejlighed.
Som lejer vil man have adgang til vaskerum, cykelkælder og den store gård, som man kan gå tilgå fra både [xxxxx] og Rømersgade.
Der er ingen tvivl om at beliggenheden er perfekt for en lejer som vil bo tæt på byens muligheder: Nørreport, Torvehallerne, Søerne, Botanisk Have og masser andre kulturelle tilbud ligger i nærheden!

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...