Lejlighed til leje i København NV

Størrelse, min:
m2
Leje, max:
kr.
Lejeperiode:
Vælg boligtype:

Areal Månedlig leje
Lejlighed til leje i København NV

Lejlighed til leje på Birkedommervej, København NV

Lækker, lys og møbleret lejlighed med altan: Dejlig lejlighed i København NV. Lækker, centralt beliggende lejlighed. Lejligheden ligger mindre end en kilometer fra Nørrebro Bymidte og er ikke mere end f...

51 m2 9.200 kr.
40 m2 8.200 kr.
80 m2 11.300 kr.
90 m2 11.750 kr.
94 m2 12.383 kr.
Billede af: Lejlighed i København NV - Tomsgårdsvej til leje

Lejlighed til leje i København NV

Newly renovated apartment: This newly renovated apartment is located close shopping and public transport. The apartment contains a good size bedroom with access to a small balcony, a b...

57 m2 10.000 kr.
64 m2 9.000 kr.
Lejlighed til leje i København NV

Lejlighed til leje i København NV

90 m2 lejlighed til leje i 2400 København NV

90 m2 12.031 kr.
106 m2 12.000 kr.

København NV er en bydel til København og kaldes også for Nordvest kvarteret. Bydelen ligger imellem Østerbro, Nørrebro, Vanløse og Brønshøj-Husum. Nørrebro og Nordvest ligger meget tæt op ad hinanden, og derfor bliver de to bydele tit sammenlignet. København NV bliver nærmest betragtet som en forstad til Nørrebro. Af grønne områder finder vi både Bispebjerg Kirkegård samt Utterslev Mose i den nordvestlige del af bydelen. På Bispebjerg Kirkegård ligger mange historiske og anerkendte personligheder begravet.

Utterslev mose er et smukt naturområde med et rigt fugleliv og grønne vilde områder. Et af de nyere grønne områder i København NV er Nordvestparken. Denne park får by og natur til at merge sammen og er et eksempel på den positive udvikling, som er under oprejsning i København NV. 
Arkitekturen i denne park er meget særlig og indeholder ikke kun grønne områder, men også en masse legende elementer, som er med til at skabe en eventyrlig og vild stemning.
Man har blandet mange farver og former, som gør en gåtur igennem parken til en oplevelse. Parken bliver dagligt flittigt benyttet af beboerne i København NV samt folk udefra.

København NV er en bydel under udvikling og med centrum tæt ved hånden.