Rapportér

Lejlighed til leje, København Østerbro, Klik her for at se vejnavnVej ikke angivet

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 795323
  • Lejlighed
  • 79 m2
  • 2
  • 15.500 Kroner
  • 46.500 Kroner

Lejlighed med fantastisk udsigt på Indiakaj på Østerbro

Dejlig lys lejlighed med altan hvorfra der er udsigt over havnen og Amerikakaj.

Lejligheden indeholder god entré med indbyggede skabe stort hvidt flisebadeværelse med separat bruseniche, gulvvarme og vaskesøjle.

Dejligt køkken med plads til spisebord ved vinduet hvor udsigten kan nydes. Køkkenet ligger delvist afskærmet fra den store lyse opholdsstue hvorfra der er udgang til lejlighedens altan med storslået udsigt.

Desuden godt soveværelse med indbyggede skabe.

Til lejemålet hører p-plads i kælderen samt depotrum og fælles tagterrasse. Det er desuden muligt at leje gæsteværelse i ejendommen på dagsbasis.

Kontakt Niels på [email protected], hvis du vil høre mere om denne dejlige lejlighed eller booke en fremvisning.

Ejendommen har en af Københavns absolut bedste adresser beliggende med fantastisk udsigt over vandet samt i gåafstand til hyggelige lystbådehavn, Langelinie, Kastellet og city.

Ejendommen består af i alt 5 blokke, fordelt på 3 punkthuse beliggende på Indiakaj og 2 længehuse på Midtermolen, alle husene er opført i gule mursten og er placeret på kajkanten med udsigt over det indre havnebassin mod Langelinie og Amerikakaj.

Ydre Østerbro har en knap så gammel historie, men er nu inde i en rivende udvikling, hvor der skyder nye bygninger op langs havnen og udelivet udvikler sig hurtigt.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...