Rapportér

Lejlighed til leje, København S, Klik her for at se vejnavnWeidekampsgade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 801544
  • Lejlighed
  • 124 m2
  • 3
  • 18.900 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være FordelsBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

Skøn lys lejlighed med 3 altaner

Beliggende på én af de bedste beliggenheder i Kommandantens Gård på Islands Brygge - Væk fra trafikken og med udsigt til vandet i kanalerne.

Lejligheden er indrettet med separat entre med plads til overtøj samt videre adgang til stort åbent stuerum. Stuerummet er praktisk inddelt i en spiseafdeling og opholdsafdeling, med rigeligt plads til begge dele. Fra det store stuerum er adgang til tre altaner beliggende på hver sin side af bygningen, hvilket giver rig mulighed for at finde læ/sol/skygge efter behov. Der er i stuerummet også et åbent køkken med alle hvidevarer samt køkken ø.
Stort master bedroom med indbyggede skabe, dobbeltseng samt direkte adgang til badeværelse med separat brus og vaskesøjle. Praktisk beliggende i den anden ende af lejligheden er ekstra soveværelse indrettet med sovesofa og indbyggede skabe. Endvidere gæstebadeværelse med separat brus og toilet.

Der er elevator i ejendommen. Mulighed for at tilleje parkeringsplads i kælder. Brugsret til privat kælderrum.

Billeder tilgår.

Udlejes ikke som delebolig.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...