Rapportér

Lejlighed til leje, København S, Klik her for at se vejnavnIslands Brygge

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 809956
  • Lejlighed
  • 109 m2
  • 3
  • 25.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være FordelsBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

Eksklusiv nybygget lejlighed med stor tagterrasse på Bryggen

Byggeriet er attraktivt beliggende direkte til vandet og med fri udsigt over havnen og det ligger specielt godt for lysindfaldet fra syd og vest, og mange af boligerne kan nyde den smukke solnedgang over København. HavneBryggen Castor er tegnet af Henning Larsen Architects, og bliver højt bæredygtighedscertificeret som DGNB-GULD. Henning Larsen Architects har nøje tegnet alle uno form køkkeners indretning, der som standard medfølger i alle boliger med uno forms Avantgarde Hvid - en nordisk og minimalistisk serie, kendetegnet ved rene og systematiske linjer. Henning Larsen Architects har i designet af Castor er taget et naturligt udgangspunkt i stedets og havnens potentiale i udformningen af såvel bebyggelsen og den moderne bybolig. Det har tillige været ønsket at skabe et byggeri med Københavnerkarréens mange kvaliteter med et beskyttet gårdrum, der styrker fællesskabet i karréen. Gårdrummet er stort og åbent, med flot vue til vandet.
Da byggeriet kun er 3 etager sikres et optimalt lysindfald i alle boliger.
Boligen er oplagt til parret eller den enlige, som gerne vil have en ubeboet lejlighed som er lidt udover det sædvanlige.
Badeværelserne er flot indrettet med en diskret antracitgrå flise fra Evers, og alle badeværelser har en af Henning Larsen Architects specialdesignet dobbeltvask. Gulvene er en eksklusiv egeplan fra Kährs.
Der er to værelser, et skønt stort køkken/alrum, samt den stilfulde trappe op til den private og relativt ugenerte tagterrasse på hele 64 m2!
På 3. etagen findes endog direkte udgang til altan fra det ene soveværelse og endnu en altan med udgang stuerummet.
Hermed kan man være flere der nyder solen både, på begge plan. Det er også værd at bemærke hvidevarerne som alle er høj kvalitet fra Kitchen Aid. Til lejligheden hører et depotrum i kælderen, der er elevator og privat p-plads i kælderen kan tilkøbes.
Metroen finder du ved DR byen eller Islands Brygge. Velkommen til denne luksuriøse bolig ved vandet!

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...