Rapportér

Lejlighed til leje, København SV, Klik her for at se vejnavnAndrei Sakharovs Vej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 836468
  • Lejlighed
  • 128 m2
  • 5
  • 6.2.2020
  • 22.000 Kroner

Veldisponeret lejlighed med 160 m2 terrasse

På de nye holme langs Københavns Havn er denne ny opførte lejlighed klar til udlejning fra Februar 2020. Lejligheden er beliggende i stueetagen og har fra alle stuerum og værelser udgang til en stor terrasse på 160m2, der går rundt om hele lejligheden. Lejligheden er karakteriseret ved store vinduespartier, et flot lys og en optimal rumfordeling.

Man ankommer i lejlighedens fordelingsentre, der giver videre adgang til det store alrum. Alrummet er forsynet med et nyt og moderne åbent køkken, der praktisk opdeler rummet i to afdelinger til spisning og ophold. Der er flere udgange ad skydedøre til lejlighedens terrasse, der går rundt om hele bygningen. I den ene ende af lejligheden er praktisk indrettet 3 soveværelser, der alle har indbyggede skabe, udgang til terrassen samt elektroniske skodder der kan køres for vinduerne. I forbindelse med værelser ligger et badeværelse med sep. brus.
I den anden ende af lejligheden er udført master bedroom med flere indbyggede skabe samt direkte adgang til badeværelse med separat brus samt vaskesøjle.

Lejligheden fremstår ny, yderst moderne og luksuriøs. Der er flere specialtilpassede løsninger samt privat afskærmning, trods beliggenhed i stueplan.

Der er mulighed for at leje en parkeringsplads til lejligheden. Brugsret til privat kælderrum.

Udlejes ikke som delebolig.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i København SV