Lejlighed til leje, Nordhavnen, Klik her for at se vejnavnSundkaj xxxxx

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 781456
  • Lejlighed
  • 129 m2
  • 4
  • 15.4.2019
  • 25.000 Kroner

Nyopført penthouselejlighed i to plan med taghus og to tagterrasser

Nyopført lejlighed beliggende mod vandet - I toppen af Cph Porthouse.

Med en af de bedste beliggenheder i ejendommen, udbydes lejlighed på 129 m2 + 46 m2 til leje. Lejligheden er beliggende på 5. og 6. sal og fordeler sig således på to plan og byder på flere udearealer i form af altaner og tagterrasser.

Med indgang på 5. sal byder lejligheden på entre med gode opbevaringsmuligheder samt videre adgang til stort køkken alrum, med rigeligt plads til både spisning og ophold. I enden af rummet er udgang til god altan, der belejligt sydvendt giver udsigt over vandet. Endvidere to gode soveværelser, hvor der fra det ene er udgang til endnu en altan mod gårdmiljø.
Fra alrum er ad intern trappe adgang til 6. salen, hvor der i taghuset er et godt stuerum, med flere anvendelsesmuligheder. Herfra er udgang til to tagterrasser - èn mod gården og én mod vandet. De er begge etableret med fokus på privatliv og herfra kan udsigten over nærområdet og store dele af Nordhavns havneforløb nydes. Der er på den ene terrasse etableret udekøkken og på den anden et praktisk opbevaringsrum.

Lejligheden kan fremvises fra d. 21/3-2019. Der kan fremsendes et prospekt på Cph Porthouse ved forespørgsel.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...