Rapportér

Lejlighed til leje, Nordhavnen, Klik her for at se vejnavnSundkaj xxxxx

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 807253
  • Lejlighed
  • 124 m2
  • 4
  • 1.10.2019
  • 22.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være FordelsBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

Nyopført 124kvm lejlighed med 60 kvm tagterasse og to altaner

Nyopført lejlighed i Nordhavn med havkig og kæmpe tagterrasse på 60 kvm og to skønne altaner hvor både morgen- og aftansolen kan nydes.

Beliggende i et attraktivt område i rivende udvikling , hvor det blomstrer med caféer, restauranter og butikker. Kort afstand til gode indkøbsmuligheder, offentligt transport samt Nordhavn Station.

Skøn nyopført lejlighed med god udsigt fra 4. sal. Man træder ind lejlighedens hjerte, stor stue og køkkenalrum hvor køkkenet indeholder alle de nødvendige hårde hvidevarer og udgang til 2 gode altaner. 2 rummelige soveværelser og stort badeværelse med brus og vaskesølje.
Fra stuen er der direkte adgang til fantastisk 60 kvm tagterasse med udekøkken og taghus hvor udsigten kan nydes i tørvejr. Derudover adgang til depotrum i forbindelse med tagterassen.

Der er brugsret til kælderrum og fællesarealer.

BEMÆRK - LEJLIGHEDEN HAR IKKE BOPÆLSPLIGT - en lejer kan ikke tilmelde sig adressen som folkeregisteradresse

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...