Rapportér

Lejlighed til leje, Frederiksberg, Klik her for at se vejnavnP. Andersensvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 712546
  • Lejlighed
  • 93 m2
  • 3
  • 15.000 Kroner

Smuk stor lejlighed på Frederiksberg med altan, og 1 minut fra Metro

Smuk og atmosfærefyldt 3-værelses lejlighed i herskabelig stil udlejes møbleret for en 2-3 årig periode på Frederiksberg.

Lejligheden består af to skønne stuer og et stort soveværelse, et badeværelse, samt et nyligt renoveret åbent køkken fra Svane Køkkener med bar. Den ene stue – den flotte spisestue med det lange plankespisebord – har udgang til den solrige altan med 200 graders udsigt. Her, som i resten af lejligheden, er der sol hele dagen frem til solnedgang – Stuerne og soveværelset vender alle mod sydvest med store vinduespartier og har derfor det skønneste lysindfald uden indkig. Badeværelset er nyere med granitgulv med gulvvarme, separat bruseniche med glasdør, væghængt toilet og spots i loftet.

Den møblerede lejlighed inkluderer blandt andet fuldt udstyret køkken, Gubi barstole, seks autentiske designerstole og en gyngestol fra Charles Eames, samt det håndlavede plankespisebord af mørkt wenge-træ.
Lejligheden har en fantastisk beliggenhed med Metro lige uden for hoveddøren, kun få minutters gang fra CBS, Frederiksberg centret, Frederiksberg Have, samt indkøbsmuligheder på Nordre Fasanvej. Man mærker straks at lejligheden er noget ganske særligt både ude og inde – skal bare opleves.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info...