Rapportér

Lejlighed til leje, København K, Klik her for at se vejnavnVej ikke angivet

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 789295
  • Lejlighed
  • 93 m2
  • 2
  • 1.6.2019
  • 17.000 Kroner
  • 51.000 Kroner
  • 17.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Voreslejebolig.dk er en søgemaskine som linker videre til boligannoncer på andre hjemmesider. Læs mere...

Flot lejlighed i Nyhavn med altan i fredelige omgivelser

Lejligheden, der ligger på 2. sal, er en dejlig lys 2-værelses lejlighed på hele 93 m2 med et moderne indtryk, der giver mange muligheder for en kreativ indretning.

Lejligheden er indrettet med en stor entre, der åbner sig direkte til lejlighedens store opholdsstue hvorfra der er udgang til den dejlige sydvendte altan. Køkkenet, der er udført i lyse materialer, ligger i åben forbindelse med opholdsstuen.

Desuden dejligt soveværelse med stort garderobeskab med skydedøre på hele den ene væg samt moderne badeværelse med flot rund bruseniche og vaskesøjle.

Der er parkeringslicens til parkering i gården og desuden er der mulighed for at leje såvel gæstelejlighed som flot fælleslokale.

Kontakt Niels på [xxxxx] dk for yderligere information eller for at aftale tidspunkt for fremvisning.

Ejendommen liger i lukket gårdmiljø, der sikrer absolut fred og ro i lejligheden samtidig med at Nyhavn ligger lige udenfor porten med let adgang til havnen, restauranterne, de kulturelle tilbud og butikker.

Sammenlignet med kvarterets øvrige ejendomme, hvoraf de fleste kan dateres mere end 300 år tilbage i tiden, er denne ejendom fra 1918 et mere nutidigt indslag med en mere moderne arkitektur. Ejendommen byder desuden på en storslået fælles tagterrasse, hvorfra udsynet mod byens karakteristiske tårne og spir frit kan nydes. Smukkere udsigt finder man ikke!

Nyhavn er et havnekvarter i København og er et af byens mest besøgte turistmål. Mange af ejendommene er over 300 år gamle. Det ældste hus er Nyhavn nr. 9 fra 1681.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...