Lejlighed til leje, København Østerbro, Klik her for at se vejnavnVej ikke angivet

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 739971
  • Lejlighed
  • 117 m2
  • 2
  • 16.500 Kroner
  • 49.500 Kroner

Moderne lejlighed på Langelinie med terrasse

Stor 2 værelses kvalitetslejlighed på Langelinie med mange ekstra faciliteter.

Lejligheden indeholder stor entre, elegant kvalitets køkken med udgang til terrassen, stor opholds- og spisestue, hvor der ligeledes er udgang til terrassen.

Desuden dejligt soveværelse med skabsvæg og stort bryggers med vaskesøjle, hvor der er god plads til opbevaring eller hobby aktiviteter.

I ejendommen findes en gæste lejlighed, der kan lejes på dagsbasis til overnattende gæster.

Der indgår desuden privat p-plads i ejendommens garage samt parkeringslicens til parkering på gaden.

Kontakt Niels på [xxxxx] for yderligere oplysninger eller for at aftale tidspunkt for fremvisning af denne dejlige lejlighed.

Denne ejendom har en særdeles god placering på Langelinie Alle i fredelige omgivelser tæt på havnebassinet. Gåafstand til rekreative områder som den hyggelige lystbådehavn på Langelinie samt Kastellet og Toldboden.

Nærmeste station er Østerport station, hvortil man kan gå på 10 minutter. Indkøbsmuligheder findes på Amerika Plads med Lagkagehuset og Netto, samt gåafstand til indre Østerbro med Østerbrogade, Søerne og Fælledparken.

Ydre Østerbro har en knap så gammel historie, men er nu inde i en rivende udvikling, hvor der skyder nye bygninger op langs havnen og udelivet udvikler sig hurtigt.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...